top of page
dropshad.png

Thorell Revision AB söker auktoriserad revisor eller redovisningskonsult i Linköping

Om dig

Är du en knivskarp auktoriserad revisor eller redovisningskonsult i Linköping, med eller utan egen kundstock? Och vill du hänga med på en riktig tillväxtresa?

Är du dessutom:

  • Grymt bra på det du gör, och vill du fortsätta arbeta som revisor och rådgivare till ägarledda företag

  • Trött på centraliserade beslut, ett vingklippt tjänsteutbud och påtvingade processer

  • Driven och villig att satsa för att lyckas på Linköpingsmarknaden

  • Intresserad av att bli en del av ett ambitiöst gäng som jobbar hårt och har kul tillsammans

  • Rätt person på fel byrå idag

Då vill vi komma i kontakt med dig!

Tveka inte att höra av dig till Patrik Fjärstedt (delägare och auktoriserad revisor) på telefon 0708-36 48 95 eller patrik@thorell-revision.se.

Konfidentiell hantering garanteras.

Om oss

Thorell Revision AB firar 30 år 2021. Vi är en premiumleverantör av revision, redovisningstjänster, löneadministration och rådgivning till företag och organisationer. Företaget består av 55 medarbetare fördelade på 4 orter: Norrköping, Linköping, Söderköping och Stockholm. Vi är därmed Östergötlands största fristående revisions- och redovisningsbyrå.

Vår vision är att tillhandahålla revision och ekonomisk rådgivning så att våra kunder kan förstå, styra och utveckla sin verksamhet och därmed öka sin konkurrenskraft. Vi vill vara förstahandsvalet för entreprenörer som vill driva företag.

Vi är medlemmar i Baker Tilly Sverige som är ett nätverk av 70 fristående byråer. Det ger oss tillgång till en bred kompetens men även ett globalt nätverk genom Baker Tilly International som finns representerade i 145 länder.

Thorell Revision AB är ett av Revisorsinspektionen registrerat revisionsbolag.

Vårt erbjudande

Vi har nyligen förvärvat en redovisningsbyrå med 8 medarbetare i Linköping. Verksamheten ska nu skalas upp och vi behöver Dig till det uppdraget. Vi har ändamålsenliga lokaler i centrala Linköping och erbjuder rutiner och stödfunktioner för allt, inklusive personal, ekonomi, IT, kvalitet och marknadsföring.

Flera av våra medarbetare kommer från storbyråerna och vi vet att vårt erbjudande är mycket konkurrenskraftigt. Marknadspotentialen i Linköping bedömer vi vara mycket stor. Möjlighet till delägarskap ser vi som en självklarhet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Linköping

Lön: Enligt överenskommelse

 

Skicka din ansökan till

patrik@thorell-revision.se

bottom of page